• Riddersma Events

Geluidsinstallatie

Riddersma Events levert en installeert muziekinstallaties voor verschillende toepassingen.
Of het nu een mobiele geluidsinstallatie betreft of een totaaloplossing voor uw horecagelegenheid, zaal of theater. 
Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte installatie voor uw toepassing. Bij het adviseren en installeren van een geluidssysteem spelen we in op uw wensen bijvoorbeeld op welke plaats u wilt dat het geïnstalleerd wordt. Veiligheid en uitbreiding op de lange termijn zijn essentiële punten die wij behandelen voor wij een installatie op maat plaatsen. 

Lichtinstallatie

Riddersma Events is ook de juiste partner voor het leveren en installeren van verlichting, wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van LED verlichting.
LED verlichting is veilig, weegt minder, verbruikt gemiddeld 80 procent minder en het gaat 3x langer mee dan normale halogeen verlichting.
Kortom is LED verlichting dé oplossing voor uw theater, bar, discotheek of zaal.
Wij kunnen uw verlichting ook perfect aan houten of kunstof wanden en plafonds monteren. 

Wij werken de door ons opmaat gemaakte bekabeling netjes weg zodat u geen last heeft van snoeren die overal lopen.

Onlangs realiserde wij diverse projecten zoals:

 

- Circus Renz Berlin, Waar we de complete inrichting leverden & we installeerden alles op het gebied van licht en geluid.

- Minitheater Vereniging Middelburgs, Waar we ze van vaste geluidsapparatuur en sturingsapparatuur hebben voorzien in de controlekamer. 

- Vestzak theater Vlissingen, Hebben wij van een vast HK Audio installatie voorzien & onderhoud aan de huidige apparatuur.

 

(Alle producties op deze pagina zijn eigen producties van Riddersma Events of producties die we samen met onze partners uitvoeren)