• Riddersma Events

Audiovisuele ondersteuning bij uw presentatie of conferentie.

Uw congres of bedrijfspresentatie kan natuurlijk niet zonder beeld, licht en geluid om uw sprekers en presentaties kracht bij te zetten.
Riddersma Events levert complete oplossingen voor congressen, bedrijfspresentaties en kleinschalige evenementen.
Kwaliteit en service staan bij ons altijd voorop, en U kunt rekenen op een volledige verzorging van uw infrastructuur, van het op- en afbouwen tot het bedienen van licht, beeld en geluid door deskundig personeel.

Voordelig een geluidsset huren in Zeeland:

Basis systeem met bedrade microfoon, mengpaneel, dubbele cd speler en 2 luidsprekers op statief.
Geschikt voor spraak en muziek tot 60 personen: €115,-,

HK 2 pro set

Uitgebreider geluidssysteem met 1 draadloze microfoon, 2 luidsprekers, dubbele cd speler en de mogelijkheid tot aansluiten van laptop op het mengpaneel.
geschikt voor spraak en muziek tot 100 personen: €145,-

 

Uitgebreider geluidssysteem met 2 draadloze microfoons, 2 luidsprekers, dubbele cd speler en de mogelijkheid tot aansluiten van laptop op het mengpaneel.
geschikt voor spraak en muziek tot 150 personen: €165,-

 

Uitgebreider geluidssysteem met 2 draadloze microfoons , 4 luidsprekers, dubbele cd speler en de mogelijkheid tot aansluiten van laptop op het mengpaneel.
geschikt voor spraak en muziek tot 300 personen: €330,-

 

Bij deze sets worden op verzoek gratis verloop bekabeling en accesoires zoals microfoonstatieven e.d. meegeleverd.
Ook is het mogelijk deze sets aan te vullen met bv. extra speakers of draadloze instructie headsets. Alle prijzen zijn per verhuurdag (24 uur) en exclusief 21% BTW, inclusief op- en afbouw, exclusief transportkosten en bediening.
Indien gewenst kunt U ook de opbouw, logistiek en bediening van uw evenement zelf verzorgen. In dat geval leveren wij de apparatuur ‘droog’ aan, dat wil zeggen dat U als klant verantwoordelijk bent voor het ophalen, opbouwen, bedienen en weer terug brengen van de gehuurde materialen bij ons.
Een gecombineerde vorm, zoals het evenement door ons op laten bouwen, door uw eigen personeel laten bedienen en door ons weer af laten breken is ook mogelijk.


Informeer voor specifieke vragen naar de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0118-714093 of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..